Мани ще се изправи в елиминационна битка срещу Стоян
С убедителна преднина от началото до края, Приключенците извоюваха втора победа в номинационните битки в „Игри на волята: България“. Тя им донесе спасение и запазване на племето цяло до следващата седмица. Бързото преминаване по трасето, точните хвърляния и силата на Симеон, който влезе в ролята на Херкулес за Приключенците, останаха недостижими за Бойците.

Игри на волята България
NOVA

Воините в червени екипи отново отбелязаха загуба, въпреки достойната игра на Стоян, който успя да удържи 70-килограмов кош, пълен с вражеските торбички. Съотборниците му успяха да напълнят противниковия кош с едва 55 кг, които Симеон държеше.

Игри на волята България
NOVA

Игри на волята България
NOVA

На племенния съвет Бойците обсъдиха причините за загубата, като за основен виновник посочиха Мани, която от началото е определяна от тях като слабо звено в племето. Тя получи 5 номинационни гласа, които я изпращат на елиминационна битка срещу Стоян в утрешния епизод на „Игри на волята: България“.

Игри на волята България
NOVA

Ще успее ли Стоян да отстрани Мани от играта и да удовлетвори желанието на племето си? Или Мани ще покаже отново, че е непобедима в елиминационните игри? Кого ще избере Мани за аватар и кого ще вземе Стоян със себе си? Кой ще продължи участието си в най-екстремното приключение и кой ще се прибере вкъщи? – разберете утре вечер в новия епизод на „Игри на волята: България“ от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на риалити формата.