Президентът в подкрепа на Елица Тодорова и Стоян Янкулов
Президентът в подкрепа на Елица Тодорова и Стоян Янкулов / netinfo

Президентът Георги Първанов подкрепи учредяването на фен клуб на Елица Тодорова и Стоян Янкулов - българските представители на конкурса "Евровизия 2007".

Президентът поздрави всички с учредяването на клуба. Когато за първи път чух "Вода", си казах - как може една граовска песен да звучи така модерно. Чух, че оттатък Вардара изревнуваха, но това всъщност е балканското звучене, добави държавният глава.

Сигурен съм, че Елица и Стоян ще бъдат чути, видени и оценени от всички наши сънародници в чужбина - това е шанс да покажем, че българската общност, колкото и да е разпиляна по света, е силна, добави президентът.

На учредяването на клуба присъстваха актьори, музиканти и спортисти, сред които Константин Папазов, Нешка Робева, Лили Игнатова, Б.Т.Р., Д-2, Марияна Попова /миналогодишен представител на България в конкурса/, Елена Петрова, Георги Мамалев.

С видеообръщения към фен клуба се присъединиха певецът Георги Христов, генералният директор на БТА Максим Минчев, главният редактор на вестник "24 часа" Венелина Гочева, магът Астор, певицата Йълдъз Ибрахимова.

Учредител на фен клуба е композиторът Вили Казасян, като освен него, сред основателите има актьори, музиканти, спортисти и журналисти.