Премахнаха най-кървавите сцени на „Убийствен пъзел VII
Премахнаха най-кървавите сцени на „Убийствен пъзел VII / снимка: sxc.hu

Наближаващата последна седма част на холивудската продукция „Убийствен пъзел" била променена цели шест пъти, тъй като продуцентите били принудени да премахнат едни от най-кръвопролитните сцени, за да може филмът да се вмести в нужната възрастова категория.

„Убийствен пъзел 3D" или „Убийствен пъзел VII" ще бъде на големия екран в края на тази година. Продуцентите и режисьорите обаче наскоро били разгневени, тъй като били принудени да променят една част от филма, която според американските власти е подходяща „само за възрастни". Ето защо продуцентите изрязали няколко изпълнени с кръв кадъра и по-късно продукцията била преоценена на „подходяща за 17-годишни лица", което значи, че децата под 17 могат да гледат филма, ако са придружени от родителите си, пояснява БГНЕС.

„Учуден съм, че изобщо успяхме да го направим. Този „Убийствен пъзел" е най-кръвопролитният от всички досега и дори е на 3D. Филмът ще отговори на всички въпроси на феновете, така че всеки почитател трябва да го гледа", заяви пред репортери продуцентът Орен Коулс