Алекс и Дани
Алекс и Дани / netinfo
Big Brother поставя седмична мисия „Моята голяма луда българска сватба“
Тази вечер във VIP Brother live от 21:00 часа по NOVA романтиката ще отмести противоречията, а в най-известната Къща ще летят Купидони! Съквартирантите ще получат най-любовната и най-сантименталната мисия в историята на предаването, а Дани ще попита Александра дали иска да бъде негова жена.

Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

Влюбеният Big Brother ще постави седмична мисия „Моята голяма луда българска сватба“, а за да бъде тя успешна, всеки от Съквартирантите ще получи специална задача, която ще трябва да изпълни с цялата си отговорност. Усмивките и ентусиазмът на звездите ще се завърнат и те ще се заловят за работа, а младоженците Дани и Александра няма да могат да си намерят място от щастие.

Алекс и Дани
netinfo

Разбира се, за да се случи една сватба, първо трябва да има годеж, а добрият Big Brother ще съдейства на Даниел и ще намери най-красивия годежен пръстен за прекрасната му булка. Притесненият Петканов ще измисли едновременно романтичен и нестандартен начин да предложи на възлюбената си, а как ще реагира тя и дали годежът ще бъде приет от тях като част от мисия, или двамата ще вземат друго решение, предстои да разберем.

Алекс и Дани
netinfo

От цялата любов, звездите напълно ще забравят, че е ден за номинации, но играта си е игра и тази вечер ще видим кой кого номинира за изгонване от Къщата и кои Съквартиранти ще се борят за оставането си в шоуто в понеделник.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.

Още от живота на Съквартирантите:

Една любов е на път да се възроди за ново начало във VIP Brother

Мария напусна Къщата на VIP Brother по собствено желание, а Дани Милев – по волята на зрителите

Тежки скандали и шумен купон огласят Къщата на Big Brother (ВИДЕО)

Вижте кой напусна завинаги Къщата на Big Brother