/ NOVA
Гледайте комедийния сериал утре вечер от 20:00 ч. по NOVA
Внезапни разкрития и големи изненади ще променят живота на героите в „Много мой човек“ в следващия епизод на семейния сериал този четвъртък от 20:00 ч. по NOVA. Навръх рождения си ден, Маргарита (Михаела Павлова) ще получи подарък, който изобщо не е очаквала. Новият й приятел Майкъл (Сотир Мелев) ще падне на колене с пръстен в ръка и ще преобърне цялата ситуация в живота на шокираната жена. Тя няма да знае как да реагира, а още по-втрещен ще бъде Виктор (Юлиян Малинов), който става неволен свидетел на романтичното предложение. Какъв отговор ще даде Марго и има ли настоящият й съпруг все още шанс да си я върне?

Баба Надя (Петя Силянова) не успява да предотврати разгорещения спор между Петър (Калоян Катинчаров) и Ивана (Ели Колева) и вдига кръвно, от което й става зле. Пепи е подозрително настроен към този театър, който е убеден, че разиграва възрастната дама за пореден път. Но бързо се убеждава, че този път ситуацията е различна и много по-сериозна. Младият майстор се тревожи, че може да стане най-страшното и взима спешни мерки. Какво се е случило с Надя?

Мирослав (Башар Рахал) все още не може да си намери място от ярост, че именно Майкъл е откраднал парите от мъжкия фонд на бригадата им. Единственото, което го успокоява е, че сумата вече е възстановена и с част от своя дял той ще покрие разходите за ресторанта на бала на дъщеря си. Ивана отказва да присъства на празника, но Миро е сигурен, че тя ще промени решението си. По тази причина баш майсторът започва усилени приготовления за предстоящото важно събитие и отива в ресторанта, заедно с жена си Даниела (Деси Моралес). Каква изненада ги очаква там и как ще излязат от затрудненото положение?

Не пропускайте комедийния сериал „Много мой човек“ в четвъртък, от 20:00 ч., по NOVA!

Актуална информация за „Много мой човек“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram профила на сериала.