Правила за безболезнени летни авантюри
Правила за безболезнени летни авантюри / снимка: Impact Press Group

Лятото е истинското време за самотните дами. Релаксираща атмосфера, отдих на далечни места, където почти никой не ви познава. Това обаче може да е и повод за голяма грешка и разбито сърце.

Летните приключения са срок с годност - от една вечер до три месеца.

Преди да се впуснете във флирт с някого, трябва да сте готови, че все пак вашата авантюра ще има край. Сдържайте се от любовни приключения с приятели и колеги. Никога не започвайте нещо с някого, когото трябва да виждате всеки ден, след като лятото си отиде.

Сложете граници - обяснете, че всичко, което искате е забавление и бъдете сигурни, че това е същото, което и той иска, предава БГНЕС.

Не очаквайте прекалено много. Ако миналата година сте имали незабравимо приключение с мъж от мястото, където сте си почивали, не очаквайте това да се повтори, ако отидете на същото място на почивка.

Вземете предпазни мерки. Лятото е период, когато много хора имат сексуални отношения без предпазни мерки. Застраховайте се от нежелана бременност или преносимо полово заболяване. Не трябва да си позволите това да ви се случи.