Хейли Болдуин и Джъстин Бийбър
Хейли Болдуин и Джъстин Бийбър / Gulliver/Getty Images
Актьорът Алек Болдуин потвърди, че  племенницата му Хейли Болдуин е сключила  брак с певеца Джъстин Бийбър, съобщи  Контактмюзик.
 
Алек Болдуин добави, че не знае подробности, но двамата "са сключили брак".

Хейли Болдуин - най-сексапилната жена в света (СНИМКИ)

Запитан какъв съвет би дал на Джъстин Бийбър, Алек Болдуин каза: "Да продължава да работи . . . Да не спира да работи". Той добави, че е добре семейните хора в шоубизнеса да съгласуват графиците си, за да бъдат заедно възможно най-много.

59-годишният Алек Болдуин има четири деца. Той има 22-годишна дъщеря от брака си с актрисата Ким Бейсингър. През 2012 година се жени за съпругата си Хилария, от която има три деца, родени през 2013, 2015 и 2016 година. 59-годишният актьор и съпругата му очакват тази година петото си дете.
Алек Болдуин Guliver/Getty Images

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин бяха забелязани в брачното отделение на градския съд в Ню Йорк в четвъртък миналата седмица.

Джъстин Бийбър очаква „стабилен и здрав брак“ с Хейли Болдуин

Феновете им предположиха, че са получили разрешително за брак, но в петък Хейли Болдуин отрече в Instagram да са се оженили.

Хейли Болдуин и Джъстин Бийбър
Хейли Болдуин и Джъстин Бийбър Gulliver/Getty Images

Канадският певец и манекенката имат връзка от няколко месеца. Двамата се сгодиха през юли. Той е на 24 години, а тя - на 21. Хейли Болдуин е дъщеря на актьора Стивън Болдуин.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА