Последни номинации очи в очи в Къщата
Последни номинации очи в очи в Къщата / снимки: Vip Brother

В живото предаване в тази вечер ще се проведат последните номинации сред Съквартирантите във VIP Brother 2012. Пред очите на цяла България Фънки, Никол, Орлин, Къци, Багата, Златка, Люси, Камелия ще могат да изберат по двама Съквартиранти, които да искат да напуснат шоуто седмица преди финала. Играта, в която Люси и Камелия за първи път ще се изправят една срещу друга, ще се случи на живо в сряда вечерта и ще определи коя от тях ще бъде номинирана за изгонване.

Отборите ще трябва да отговарят на въпроси в играта, която е кръг от "Аз обичам България". На гости в Къщата ще бъде водещата на предаването Евелина Павлова, която ще задава на двата отбора въпроси, на които те ще трябва да отговорят в рамките на пет минути. Победител ще е отборът, който успее да отговори на най-много въпроси в рамките на пет минути. Както и досега, капитанът на отбора победител ще може еднолично да номинира един Съквартирант, а третият номиниран ще бъде определен след гласуването на ВИП-овете.

По време на живото предаване следващия понеделник Къщата ще напусне един от номинираните тази вечер. На 14 ноември шоуто ще напуснат още двама. Оставащите петима Съквартиранти ще се борят за победа на финала на VIP Brother 2012 в събота, 17 Ноември.

По време на живото предаване в сряда зрителите ще разберат какво е отношението на Съквартирантите към връзката на Люси и Камелия, защо ВИП-овете номинират Фънки, въпреки че го харесват, и каква е историята на отношенията между Фънки и Къци.

Гости в студиото, за да коментират номинациите на живо, са Влади Въргала, Антония Петрова, Мариана Попова и водещият Иван Христов.

Последни номинации очи в очи в Къщата
netinfo