Херо Мустафа
Херо Мустафа / БГНЕС
На фона на кънтри музика, с каубойска шапка, боти и дънково яке американският посланик Херо Мустафа прояви таланта си на танцьор и отправи послание към всички с намигване и усмивка.

С видео, публикувано на страницата на дипломатическата мисия във Фейсбук, тя оправя покана за онлайн парти по повод националния празник на САЩ - Деня на независимостта.

„Честит 4 юли! Днес, в Деня на независимостта на САЩ, Ви каним да празнуваме онлайн. Чакаме Ви тази вечер в 21:00ч. на нашата страница във Facebook. Подгответе се за партито довечера с това невероятно Line Dance изпълнение на посланик Мустафа и нейните колеги от посолството. Готови сме да купонясваме и с нетърпение очакваме да празнуваме с Вас тази вечер!“, това се казва в посланието на посолството на САЩ.
 
 
Happy 4th of July!

Честит 4 юли! Днес, в Деня на независимостта на САЩ, Ви каним да празнуваме онлайн. Чакаме Ви тази вечер в 21:00ч. на нашата страница във Facebook. Подгответе се за партито довечера с това невероятно Line Dance изпълнение на посланик Мустафа и нейните колеги от посолството. Готови сме да купонясваме и с нетърпение очакваме да празнуваме с Вас тази вечер! #IndependenceDay # 4thOfJuly Happy 4th of July! Today, on America's Independence Day, we invite you to an online celebration. Meet us tonight here on our Facebook page at 9:00 PM. You can warm up for the party with this amazing line dancing performance by Ambassador Mustafa and her colleagues from the embassy. We are ready to party and looking forward to celebrating with you tonight!

Публикувахте от U.S. Embassy Sofia в Събота, 4 юли 2020 г.