Порнозвездата Бри Олсън обвини Чарли Шийн в лъжа
Порнозвездата Бри Олсън обвини Чарли Шийн в лъжа / Guliver/Getty Images

Бившата порноактриса Бри Олсън обвини някогашния си партньор, холивудския актьор Чарли Шийн, признал, че е серопозитивен, че е скривал от нея информацията за здравословното си състояние, съобщи в. "Дейли мейл".

Чарли Шийн призна в ефир, че е ХИВ-позитивен

29-годишната Олсън е направила това изявление в ефира на радиопредаването "Шоуто на Хауърд Стърн" по радио Sirius XM Radio. По думите на порнозвездата тя се е срещала с Чарли Шийн през 2011 година. Двамата периодично са правили незащитен секс. Олсън е напомнила, че според думите на самия актьор тогава той вече е бил болен и е знаел диагнозата си.

Лейди Гага хвали Чарли Шийн за смелостта му

Според сайта за знаменитости TMZ, Олсън е казала също, че Шийн е настоявал в някои случаи да използва презервативи от овча кожа, които не гарантират добра защита. Бившата приятелка на звездата от "Двама мъже и половина" е уточнила, че веднага си е направила тест, който се е оказал отрицателен. Макар Олсън да не е серопозитивна, се страхувала, че името й завинаги ще е свързано с ХИВ скандала.

Силна подкрепа за Чарли Шийн след признанието, че е серопозитивен

Чарли Шийн живее заедно с порноактрисата Бри Олсън от март 2011 г., тогава съжителства и с модела Натали Кенли. Олсън напуска Шийн през април 2011 година, а Кенли през юни същата година.

Най-малко шест жени са се обърнали към юристи и подготвят искове срещу Чарли Шийн, съобщава сайтът за знаменитости TMZ. По думите на известен адвокат от Лос Анджелис към него вече са се обърнали шест жени, а с други четири му предстои да се срещне.

Жените са казали, че са правили безопасен и незащитен секс с Чарли Шийн и той не им е казал, че е носител на ХИВ вируса.

Според източник, пряко свързан с Чарли Шийн, през последните 2 години актьорът е правил секс поне с 200 души. А това означава, че броят на подадените искове може да расте лавинообразно.

Чарли Шийн може да има сериозни проблеми със закона, твърди TMZ. Изданието припомня, че в щата Калифорния са незаконни незащитените полови контакти с хора, които знаят за своето заболяване. Те са застрашени от 6 месеца затвор за всеки отделен случай.

Източник: БТА