Поли Генова се превръща в рок вариант на Преслава
Поли Генова се превръща в рок вариант на Преслава / Нова телевизия

В понеделник вечер Поли Генова ще се превъплъти в една от големите звезди в поп фолка и на сцената на "Като две капки вода" - Преслава.

Поли не само ще трябва да опита уменията си в съвсем различно амплоа, но и да изпълни песента "Лъжа е", която самата тя определя като "рок звучене". "Преслава се справя изключително добре с този тип песни. Трябва да прави повече такава музика", споделя блондинката, която не крие, че комбинацията от рок и орнаментика е най-трудната й задача до момента в шоуто.

Преслава спечели сърцето на Фънки в „Като две капки вода" (ВИДЕО)

Майсторът на народните танци и основател на ансамбъл "Чинари" Асен Павлов ще въведе Прея в тайнството на българското хоро, за да може поп изпълнителката максимално да се доближи до автентичния образ на Николина Чакърдъкова.

"До момента се справя много добре и мисля, че ще бъде истински фурор на сцената", сподели Асен, чийто ансамбъл има световни успехи.

Невероятно изпълнение на Калин Врачански като Бритни Спиърс

Калин Врачански отново ще бъде жена, но този път ще трябва да развие съвършена техника на дишане и редене на бързите рими на Миси Елиът. Геро ще вложи цялата си актьорска енергия в образа на Тодор Колев, а Жоро Низамов и Светльо ще си поделят дуета на Стивън Тайлър и Run DMC.

Поли Генова се превръща в рок вариант на Преслава
netinfo

Джулия ще пресъздаде част от личната история на Кристина Агилера, а Орлин на свой ред ще опита стъпките на Джако. Преслава ще извиси глас с един от големите хитове на Таркан, който напомня стила на певицата, но и крие големи предизвикателства.

Изключителното изпълнение на Геро като Ема от Spice Girls

Как ще се справят участниците с разнообразието от стилове и кой ще спечели сърцата на жури и публика с изпълнението на новата задача в най-обичаното шоу за звездни трансформации "Като две капки вода" - ще разберете в понеделник вечер от 20.00 ч. по Нова тв.

Най-добрите моменти от шоуто може да гледате във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната Facebook страница на „Като две капки вода".