Михаела и Венци, победителите от последния сезон на романтичното шоу "Един за друг", успяха да изненадат всичките си близки и приятели с двоен празник! Събитието, планирано като кръщене на тяхната малка дъщеря Вая, се превърна в неочаквана церемония по църковния им брак. Двойката реши да използва този специален момент, за да съчетае кръщенето с още една голяма радост - тяхната сватба, пише Edna.bg.

В профила си в Instagram Михаела сподели кадри от двойния празник, като написа: „Поводът да се съберем беше кръщенето на дъщеря ни, НО с Венци решихме да изненадаме всички и да сключим и църковен брак в компанията на най-близките ни хора.“ 
 



Михаела и Венци се запознават преди 7 години и след множество приключения, включително престой в САЩ, решават да се завърнат в Перник, където създават своето семейство. В началото на 2021 г. те сключват граждански брак, а тази година избраха 15 септември за да кажат „да“ пред Бога и своите близки. Кръщенето на Вая, която вече е на две години, и тяхната църковна сватба събраха заедно най-важните хора в живота им, като превърнаха деня в още по-незабравим.

Семейството Зиновиеви стана известно благодарение на участието си в телевизионния формат "Един за друг", където спечелиха сърцата на зрителите със своята искреност и сплотеност. Въпреки че през голяма част от играта изоставаха от конкурентите си, Михаела и Венци успяха да се преборят и да спечелят наградата от 74 344 лева. Днес те се нареждат сред най-популярните инфлуенсъри в България, благодарение на участието си в реалитито и силното си присъствие в социалните мрежи.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня