Често се случва някоя популярна двойка  да сложи край на връзката си и да започне ревностно да крие личния си живот от медийното внимание. Така се случи и с плеймейтката Ася Капчикова, чиято връзка с Криско беше сред любимите теми  на лайфстайл изданията преди няколко години. Но тя вече е в миналото.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💣💣💣 @victoriasirakovaphotographer

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on


След това се писа много за предполагаемите връзки на моделката. Свързваха я със спортисти, с бизнесмени, с кого ли не. Е, на 1 юни, Деня на детето, имаме новина и тя не е свързана с връзка на Капчикова или поне не пряко. Тя съвсем скоро ще става майка. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Днес е 1 юни - Денят на детето, един много специален ден и много емоционален за мен момент! Момент на откровение, на изключително вълнение, в който разкривам пред Вас творението на моето най-силно вдъхновение - любовта! Да, правилно виждате, имам предвид точно тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин. Чувствам се истински привилигирована, благословена и докосната от Бог... Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци!🙏😇❤💏=👶👶 Специално за списание "Кенгуру" @spisaniekenguru , което може да намерите от утре на пазара, направихме страхотна фотосесия! В броя ще откриете не само първите ми снимки с бременно коремче, но и всички ексклузивни подробности около щастливата новина! Сигурна съм, че ще ви хареса! 😇😊😉 Списание: @spisaniekenguru Фотограф:@victoriasirakovaphotographer Грим: @georgerusevmakeup Коса: @krasimir_krumovv Рокли: @paloma_fashion_official Торта: @gentlemenscakes

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on


Под снимката плеймейтката пише, че денят е много специален за нея, защото е момент на откровение и изключително вълнение, тъй като разкрива пред нас творението на нейното "най-силно вдъхновение - любовта".
 
"Да, правилно виждате, имам предвид точно тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин", пише още Капчикова, като еднозначно ни съобщава, че чака близнаци! "Чувствам се истински привилегирована, благословена и докосната от Бог", споделя тя. "Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци", завършва тя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😝😝😝 @borislavyosifovphotography

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on


Мнозина подозираха, че Капчикова е бременна, тъй като на снимките ѝ в Instagram тя е все е с широки дрехи.