Пламен влиза в ролята на Пчела-майка във VIP Brother
Пламен влиза в ролята на Пчела-майка във VIP Brother / Нова тв

Тази вечер зрителите ще видят как Съквартирантите в Къщата на VIP Brother 2013 посрещат утрото с едно „жужащо“събуждане, което ще намеква за предстояща седмична Мисия на „Пчели-работнички“.

Неподозиращите нищо Съквартиранти ще намерят избора на събуждащите звуци за доста забавен, но не след дълго в ролята на „поданици“, те ще трябва да приветстват своята Пчела-майка Пламен.

В днешния епизод BIG Brother ще провери колко хуманни и социално ангажирани са Съквартирантите. За целта те ще се разделят на два отбора, които ще влязат в битка за най-успешен благотворителен търг.

Всеки един от участниците ще предложи онлайн своя любима вещ, която може да стане притежание на някой от зрителите на предаването.

В първия отбор ще вземат участие Пламен, Златка, Ирина, Мариан, Мира и Тервел, а във втория – Мишо Шамара, Станка, Ваня, Йоана, Лияна и Стойко. Феновете ще имат възможност да определят дали Мисията им е успешна с наддаване през следващите 5 дни.

Отборът, който победи в търга, ще вземе решението за каква кауза да бъде дарена събраната сума.

Сред дарените вещи присъства трикото на Станка Златева от участието й на Олимпийските игри 2012 в Лондон, както и боксовите ръкавици на Тервел Пулев.