Пламен е глава на Къщата, Мишо, Мариан, Йоана и Ирина са номинирани
Пламен е глава на Къщата, Мишо, Мариан, Йоана и Ирина са номинирани / Нова тв

Миналата вечер се проведоха шестите драматични Номинации на VIP Brother 2013. Въпреки че по традиция Съквартирантите бяха поканени в Изповедалнята, всеки един от техните аргументите беше директно излъчван в Къщата и в лайв студиото на предаването, което доведе до нови конфликти. Провокирани от казаните истини, тази седмица много от Съквартирантите затвърдиха своя избор в Номинациите.

Номинирани през изминалата вечер бяха Ирина Флорин, Йоана, Мариан Кюрпанов и Мишо Шамара. В номинационната мисия, която постави Съквартирантите „под високо напрежение“, отборът на Пламен победи над отбора на Мишо Шамара. Победата превърна Пламен в Глава на Къщата, а Мишо Шамара беше автоматично изпратен на Номинации. Социоложката Мира Радева се оказа спасена от Пламен, който заяви, че има нужда от нея като негов „баланс“ в Къщата.

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ всички звезди в Къщата на VIP Brother 2013 ще бъдат въвлечени в нова тайна Мисия под надслов „Преследвач и мишена“. Задачата на звездите е всеки един от тях тайно да следи някой от останалите Съквартиранти в Къщата. Единственият участник, на когото BIG Brother няма да каже за тази игра ще се окаже Златка. Тя с недоумение ще наблюдава как всички обикалят из Къщата, следейки определени хора, без да разбира какво се случва.

Въпреки демонстрирания толеранс между пушачи и непушачи, днес цигарите ще запалят искрата, която тлее между Мариан Кюрпанов и Ваня Червенкова през последната седмица. Усетил, че цигарите са слабото място на Ваня, моделът без да се замисля много ще започне да подклажда огъня.

След повече от месец на пълна изолация всички погледи на Съквартирантите са насочени отвъд стените на Къщата. Единственият човек, който все още носи привлекателния дъх на външния свят, е Златка и довечера всеки един от Съквартирантите ще се постарае да се докосне до нея.

Мишо Шамара също ще се окаже сред устремилите поглед към външния свят и бъдещето Съквартиранти. Само преди няколко дни рапърът сензационно обяви, че се отказва от музикалната си кариера.