Пинк лекува алкохолните си страхове
Пинк лекува алкохолните си страхове / снимка: БГНЕС

Пинк се е подложила на терапия за алкохолна пристрастеност, съобщава Ананова. Певицата заявява пред Live, че си е направила резервация за Аризона, защото била загрижена, че е пристрастена към пиенето. "Преди няколко месеца отидох на специалист, защото си мислех, че съм алкохоличка", изповядва русокосата любимка на тийнейджърите.

"Имам проблем с пороците си. Отказах дрогата, но често излизам навън и се натрясквам до козирката". "Аз съм такъв чудак по отношение на самоконтрола, че не мога да се освободя от задръжките си без нещо химическо в мен. Как в действителност можеш да се забавляваш, ако не си ударил едно малко? Нямам идея", откровеничи блондинката.

За щастие, нещата не са оказали такива, каквито тя се е опасявала че са. "Направих си резервация в Тъсън, Аризона това лято и отидох на терапевт. Той ме попита кога за последно съм била до безпаметство – това бе няколко седмици по-рано. След това изчетох от кора до кора наръчника за анонимни алкохолици и разговаряхме. Осъзнах, че не съм алкохоличка, просто човек, който обича да се напива от време на време". Какво успокоение, нали?