Жерар Пике
Жерар Пике / Gettyimages
Футболистът Жерар Пике публикува в Instagram първата снимка с новата си приятелка Клара Чиа. Именно тя стана причина за раздялата му с певицата Шакира, с която бяха заедно 11 години.

На снимката 35-годишният Пике сякаш се гуши в своята любима. Някои запалянковци смятат, че тя много прилича на Шакира, но това не изглежда така. Преди това двойката вече бе попадала в обективите на папараците, но той не е публикувал официално снимки с 23-годишната Клара Чиа.

Снимката е събрала над 2,5 милиона харесвания.

Шакира не прости на бившия си любим за раздялата: тя представи нова песен, в която осмива Пике и приятелката му: 45-годишната певица каза, че струва "две 22-годишни" и добави, че футболистът "е сменил Ферари с Рено Туинго и Ролех с Казио". Така тя направи аналогия между луксозните и масовите марки. Самата Шакира е с 10 години по-възрастна от Пике.
 


Пике отговори, като подкара Туинго, споменат в песента, и също така публично похвали часовника Казио. Интересното е, че публичният дуел на двойката се оказа от полза за марките: възбудата около Ролекса и Казиото след пускането на песента е сравнима с ефекта от рекламните им кампании съответно за 40 и 70 милиона долара.

Феновете на Шакира отбелязаха и друг интересен факт: певицата разбрала за измяната, когато намери празен буркан от любимото си сладко от ягоди в хладилника. Тъй като нито Пике, нито децата им обичат сладко, Шакира заподозря, че любовницата му го е изяла.

Отнесе го и майката на Пике, която подкрепи новата му любов. Шакира постави кукла вещица на балкона си, който се вижда от прозореца на майката на футболиста, а по-късно започна да изгражда стена между парцелите им.

Пике и Шакира се разделиха през лятото на 2022 г. след 11-годишна връзка заради измяната на футболиста. Двамата имат двама сина: Саша и Милан.
БГНЕС