Палома Фейт
Палома Фейт / Gulliver/Getty Images
Певицата Палома Фейт очаква второто си дете от партньора си Лиман Ласин, съобщи Контактмюзик. Двамата вече имат дъщеричка на три години.

Палома Фейт съобщи новината в Туитър. Тя добави, че ще издаде и нов албум, а се надява и да организира турне догодина.

"Обичам работата си и чакам с нетърпение да чуете петия ми албум. Ще пея възможно най-много, доколкото тези луди времена го позволят (планирам и турне догодина)" - написа Палома Фейт.

"Тъй като няма да съм кльощава бременна, а и бременността ми е много рискова, искам да помоля медиите да не тичат след мен, за да им направят компрометиращи снимки, защото притесненията ще са пагубни и за мен, и за бебето ми" - добави тя.
 

Певицата разкри, че е преминала през шест курса на оплождане ин витро, за да забременее отново. Макар и първото й раждане да е било много травматизиращо, а след това да е изпаднала в депресия, майчинството е най-хубавото нещо, което й се е случвало, увери тя и обеща да споделя всичко откровено с феновете си.

"Аз ще се подуя и няма да "сияя". Възнамерявам да ви кажа всичко това", написа тя и призова и другите бременни, които обичат бебетата си, но се чувстват зле, да последват примера й.
 
БТА