/ Gulliver/Getty Images
Джейсън Деруло е обвинен в сексуален тормоз от певеца, който има договор с неговата звукозаписна компания. Емаза Гибсън съди звездата, твърдейки, че той е прекратил работните им отношения, след като тя обърнала гръб на сексуалните му щения.

Певицата твърди, че е била „травматизирана“ от преживяното, а Деруло отрича твърденията, определяйки ги като "напълно неверни и нараняващи".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emaza (@emazadilan)



25-годишната Гибсън вече е подала жалба във Върховния съд на Лос Анджелис за сексуален тормоз, нарушаване на договор и сплашване и насилие, наред с други оплаквания. В съдебните документи се посочва, че Джейсън Деруло й е предложил договор с неговия лейбъл Future History през август 2021 г. и те са започнали да работят заедно три месеца по-късно. Тя обаче твърди, че певецът многократно я е притискал да общува с него и че е имало „изрично търсене на секс в замяна на успех“.

Веднъж той поискал от нея да участва в сексуален ритуал, наречен "козя кожа и рибени люспи", който включва жертване на коза и приемане на кокаин. Емаза Гибсън твърди още, че тогава е била принудена да изпие „неуместно големи количества алкохол“.

В изявление, публикувано в неговия акаунт в Instagram, Деруло казва: „Аз съм против всички форми на тормоз и оставам ангажиран да подкрепям хората, които преследват мечтите си“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo)



„Стремя се да живея живота си по положително въздействащ начин, така че съм дълбоко обиден от тези клеветнически твърдения“, добавя американският певец.