Лиъм Пейн
Лиъм Пейн / Gulliver/Getty Images
Певецът Лиъм Пейн, прочул се като член на групата "Уан дайрекшън", се е сгодил за приятелката си, моделката Мая Хенри, пише в. "Дейли стар".
Според изданието предложението за брак на изпълнителя е било придружено от пръстен на стойност внушителните 3 милиона лири.

Двадесетгодишната Мая Хенри е забелязана с бижуто на вечеря с Лиъм Пейн в луксозния ресторант "Новиков" в Мейфеър, Лондон.

Новината за годежа на Пейн и Хенри идва само няколко месеца след като се появиха публикации за раздялата им. Мълвата тогава беше опровергана от източник от обкръжението им, който заяви, че Мая и Лиъм "определено все още са двойка и са много щастливи заедно".

Родената в Тексас Мая Хенри за първи път е фотографирана заедно с Лиъм Пейн на концерт на "Уан дайрекшън", когато е едва 15-годишна.

Двойката направи връзката си публично достояние през септември 2019 г.

Двадесет и шест годишният Лиъм Пейн има син, Беър, от връзката си с по-възрастната от него певица Шерил Туиди. След раздялата им на изпълнителя бяха приписвани афери със супермодела Наоми Кембъл и манекенката Стела Максуел, припомня изданието.
БТА