Петмесечно бебе обиколи почти всички американски щати (СНИМКИ)

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна / ThinkStock/Getty Images
Петмесечно момиченце обиколи почти всички 50 американски щата и е на път да стане най-младият пътешественик с такова постижение, съобщи ЮПИ.
 
Родителите на Харпър - Синди Лим и Тристан Йейтс от Австралия, пътуват от юни в САЩ. Обиколката им по график трябва да приключи в средата на октомври във Върмонт.
 
 
Малката Харпър се е родила в Канада. Тогава родителите й вече били посетили 19 щата, но решили да започнат обиколката с нея отново, за да може тя да стане най-младият член на клуба.
 
"Истинската цел на пътешествието е да имаме спомени като семейство на път и Харпър да отчита посещения в цялата държава. Това означава, че толкова много места в САЩ за нас ще останат незабравими", каза майката.
 
 
Най-младият човек, обиколили всички американски щати досега, е бил на две години.
Семейството поддържа акаунт в Инстаграм и описва там пътешествието си. Харпър позира на снимки със забележителности от всички посетени щати.
 
Синди Лим и Тристан Йейтс са се свързали с рекордите на Гинес, за да проверят дали е възможно да бъде създадена категория за най-младия човек, посетил всички 50 американски щата.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
 
БТА