/ NOVA
Неделчо и Рабухчиев ще се изправят един срещу друг в елиминационна битка
Най-добрите осем воини в третия сезон на „Игри на волята: България“ влязоха във финалния етап на най-екстремното състезание. Победителят ще стане ясен в петък от 20:00 часа по NOVA, а тази вечер участниците се изправиха един срещу друг в първата индивидуална игра. Имунитет и втори глас на съвета спечели Паулина, която влезе във финалите и като играча с най-много победи от отборни и индивидуални битки – общо 24 на брой.

Игри на волята България
NOVA

За спасение в битката се пребориха Андрей, Елизабет, Борис, Рабухчиев и Симеон. В играта за баланс, прецизност и ловкост Неделчо не успя да запази нужното спокойствие и остана на крайната позиция, превръщайки се в първия номиниран сред финалистите.

Игри на волята България
NOVA

Още преди номинационния съвет Неделчо, Елизабет и Андрей изградиха стратегия, с която да застанат срещу бившето племе на Приключенците. И тримата доскорошни Бойци закупиха по един допълнителен глас, с който изравниха резултата на предложенията за номинации – 6 за Андрей и 6 за Рабухчиев. Според правилата на играта във финалния етап, при равен брой гласове на съвета, номинираният от битка може сам да избере сам противника си в елиминационния двубой. Решението на Неделчо отреди Рабухчиев да бъде неговият противник на Арената.

Игри на волята България
NOVA

Неделчо или Рабухчиев ще спечели елиминационната битка? Кой ще продължи напред към голямата награда и кой ще отпадне на крачка от нея? Каква ще бъде играта и ще стигнат ли силите на двамата воини? – не пропускайте утре вечер в новия епизод на „Игри на волята: България“ от 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.