Папараците в Италия дебнат звезди с целулит
Папараците в Италия дебнат звезди с целулит / netinfo

Целулитът по задните части на звездите от шоубизнеса е под прицела на повечето италиански папараци в момента. Те се надпреварват да снимат по бански костюми известни личности, за да си спечелят място по кориците на жълтата преса на Апенините.

От Шарън Стоун и Бритни Спиърс до италианските звезди Мартина Коломбари, Клаудия Джерини и Мартина Стела фигурират сред обектите на фотографите. Снимките им предизвикват въздишки на облекчение сред милиони италианки, борещи се всекидневно с целулита.

„Щом и „те“ имат целулит, значи всичко е наред“, е изводът на любителките на сладоледа и нутелата. Последната жертва на папараците беше бившата манекенка и Мис Италия Мартина Коломбари. Тя е съпруга на футболиста от Милан Костакурта и е бивше гадже на Алберто Томба.

Изглеждащата иначе перфектно Мартина също си спечели място по кориците на жълтите списания. Според Лучано Реголо, шеф на седмичника „Новела 2000“, всичко това е игра на ирония, която действа като успокоително средство за многобройни читателки. В момента най-търсеният целулит е този на шоу звездата и бивша жена на Ерос Рамацоти – Мишел Хунцикер, както и този на пищната хубавица и актриса Мануела Аркури.

www.prontosofia.com