Панда разтопи хиляди сърца с щурата си игра със снежен човек (ВИДЕО)

Панда разтопи хиляди сърца с щурата си игра със снежен човек (ВИДЕО)
Панда разтопи хиляди сърца с щурата си игра със снежен човек (ВИДЕО) / ThinkStock/Getty Images

Трогателни кадри, показващи как представител на вида Голяма панда си играе със снежен човек в канадски зоопарк, разтопиха сърцата на интернет потребителите, пише в. "Дейли експрес".

Палаво мече се забавлява в снега (ВИДЕО)

Клипчето с продължителност под три минути, качено в сайта за видеосподеляно YouTube във вторник, вече е гледано над 330 000 пъти. Видеото показва как Да Мао, мъжката панда в зоопарка в Торонто, се заиграва със снежен човек, направен от гледачите, за да оползотворят изобилния сняг.

Симпатичният 8-годишен обитател, пристигнал в Канада от Китай през 2013 г., многократно поглажда с две лапи другарчето си от сняг, преди да направи опит да се покачи върху него. Начинанието се увенчава с успех и Да Мао гордо се позиционира върху главата на снежния човек, но се свлича надолу. При следващия опит главата на фигурата от сняг пада.

Панда се учи да рисува (ВИДЕО)

Това не осуетява катераческите намерения на пандата. Кадрите показват как Да Мао редува успешно позициониране върху "обезглавеното" тяло на снежното другарче с претъркулвания презглава.Да Мао и партньорката му Ър Шун се радват на голяма популярност сред посетителите на зоопарка и интернет потребителите, които имат възможност всекидневно да следят лудориите им чрез монтираната в ограждението на пандите камера.

Източник: БТА