Панайот се връща тайно в Къщата за мисия Отмъщението
Панайот се връща тайно в Къщата за мисия Отмъщението / снимки: Big Brother All Stars

Остават броени часове до финала на Big Brother All Stars, а последните дни на съквартирантите в шоуто са посветени на сериала, който ще стартира по Нова ТВ от следващия вторник, "Отмъщението".

Преди обаче зрителите да видят началото на хитовата продукция, право да гледат премиерно първия епизод ще имат именно участниците. Това, разбира се, ще се случи единствено ако първо изпълнят предизвикателствата на Big Brother.

Първата специална мисия е поверена на единствения съквартирант в историята на формата, който е напускал, а след това се е връщал в шоуто няколко поредни пъти - Панайот. Днес той влиза в Къщата отново - с нова задача.

Панайот се връща тайно в Къщата за мисия "Отмъщението"
netinfo

Съквартирантът от Гълъбово трябва да разчисти сметките с враговете си. Негови съучастници в мисия "Отмъщението" са верните му приятели Найден и Никола, като по инструкция на Пацо, те двамата трябва да залепят с лепило обувките на Борислав.

Двамата приеха присърце възможността за нови приключения. Така ръгбистът се превърна в основен потърпевш на отмъщението на Панайот, а самата мисия пък доведе до поредния раздор между съквартирантите.

Панайот се връща тайно в Къщата за мисия "Отмъщението"
netinfo

В следващите дни финалистите получават цели две нови мисии, а ако се справят с тях, ще имат право на специална кино вечер с историята в сериала "Отмъщението".

В събота, два дни преди финала на шоуто на 17 декември, от Къщата на Big Brother ще си тръгне още един участник. Съквартирантът, който няма да стигне до финал, ще бъде обявен на живо в предаването утре, като звездите, дори и не подозират, че им предстои още едно, последно изпитание.

Панайот се връща тайно в Къщата за мисия "Отмъщението"
netinfo