Памела Андерсън скочи срещу киноверсията на „Спасители на плажа
Памела Андерсън скочи срещу киноверсията на „Спасители на плажа / снимка: Guliver/Getty Images

Памела Андерсън, прочула се със сериала "Спасители на плажа", се обяви против анонсираната широкоекранна версия на сериала.

"Не виждам смисъл от подобно начинание. Никой не цени римейка като цяло", заяви 48-годишната Андерсън.

"А иначе годините, в които снимахме сериала, са най-хубавите в живота ми. По онова време не ми е и хрумвало, че "Спасители на плажа" ще продължава да вълнува аудиторията и след 20 години", добави тя.

"Спасители на плажа" се излъчва в периода 1989-1999 г. Сериалът е вписан в Книгата на рекордите Гинес като телевизионното шоу с най-голяма аудитория в света. Режисьор на подготвяната киноверсия е Сет Гордън, а в главните роли са Дуейн Джонсън-Скалата и Зак Ефрон. Очаква се премиерата да бъде през пролетта на 2016 г.

По признанието на Памела, продуцентите не са й предлагали да участва във филма. Оферта обаче има към Дейвид Хаселхоф, изпълнил някога главната мъжка роля в "Спасители на плажа". Съвсем логично, Хаселсоф не споделя мнението на Андерсън, че римейкът е глупаво нещо. "Много съм развълнуван от проекта. В момента водим преговори с продуцентите", споделя 63-годишният актьор.

Източник: БГНЕС