/ БТА
Памела Андерсън очевидно спира да се гримира. 56-годишната актриса, която на младини беше емблема на козметичните подобрения, се появи в Париж напълно натурална.

Памела Андерсън ще изиграе Бриджит Бардо в документален филм

За разлика от останалите звезди, които с часове се подготвят преди да се появят на някое модно ревю, звездата от "Спасители на плажа" дефилира на модната седмица без капка грим.
 

Памела Андерсън
БТА



Неотдавна Памела сподели пред сп. Elle, че няма да се гримира повече, след като личната й гримьорка Алексис Фогел почина от рак на гърдата. "Тя беше най-добрата. И оттогава просто чувствах, че без Алексис е по-добре за мен да не нося грим."

"Мисля, че всички започваме да изглеждаме малко смешни, когато остареем. И някак си се смея на себе си, когато се погледна в огледалото. Казвам си: „Уау, това наистина е... това, което ми се случва! Това е пътуване", сподели тя.  „Чувствам се добре. На добро място съм", убедена е звездата.

Памела Андерсън се отдава на правене на туршии

Много популярни личности поощриха Памела Андерсън. "Официално започва революцията на натуралната красота", заяви Джейми Лий Къртис, споделяйки в социалните мрежи снимка на бившата плеймейтка без грим. Актрисата Селма Блеър пък коментира "Харесва ми това. Красива самоувереност."
 

Памела Андерсън
БТА


Самата Памела Андерсън заяви, че е поласкана от вълната на подкрепа, която е получила.