След изключително оспорвана битка с Булката за зрителските гласове Палячи свали своята маска. Зад любимия герой се криеше певицата Теди Кацарова, която тази вечер избра да изпълни „I Follow You“ на Lykke Li.

„Аз надвих най-големият си страх благодарение на шоуто – клаустрофобията в тази маска. Участието в „Маскираният певец“ беше най-хубавото нещо, което ми се е случвало тази година - даде ми нов старт и ме прероди“, каза развълнувано веднага след разкриването на образа певицата. AZIS и Владо Пенев отбелязаха ново попадение и успяха да разкрият Теди Кацарова, а Алекс Раева и Яна Маринова бяха убедени, че зад маската се крие Люси Дяковска.
 

На сцената на „Маскираният певец“ се разиграха четири впечатляващи дуела между осемте останали маски в този решаващ етап на мистериозната надпревара.

Изпълнението на Булката на песента „Оставаме“ на Маргарита Хранова дори успя да развълнува Алекс Раева до сълзи, а представянето на Баба Яга вдигна публиката в студиото на крака.
    
    

Следователите и гост-детективът Яна Маринова бяха силно затруднени от новите улики и смениха част от предположенията си от миналите предавания, а списъкът с имена на заподозрени се допълни с тези на Владимир Михайлов, Гъмзата, Евгени Минчев, Лепа Брена, Били Хлапето, Ицо Хазарта, Шеф Виктор Ангелов, Пламена Петрова, Невена Цонева, Боби Турбото, Дидо от D2.
 
 

Под прожекторите зрителите на предването успяха да видят отново един от запомнящите се герои в миналия сезон на шоуто – Звездата.
 

Под големите мускули се криеше Цецо Елвиса, който успя да изненада напълно детективите, които останаха заблудени от уликите и изпълнението и не успяха да го разпознаят. „Не е лесно да си звезда на тази сцена, но се чувствам супер!“ сподели Цецо Елвиса за краткото си, но вълнуващо участие в „Маскираният певец“.
 
 


Кой срещу кого ще се изправи и какви музикални изненади са подготвили седемте останали маски, не пропускайте да видите следващата събота в 20:00 по NOVA!
nova.bg