Отново хванаха Джордж Майкъл в крачка
Отново хванаха Джордж Майкъл в крачка / cнимкa: Sofia Photo Agency, архив

Папараци изловиха музикалната звезда Джордж Майкъл да целува мистериозен мъж. Световноизвестният певец, който има отворена връзка с дългогодишния си приятел Кени Гос, бил забелязан да се натиска с гологлав мъж на яхта в Сидни, Австралия, написа вестник „Сън".

На яхтата "Енигма", чийто наем е 400 паунда на час, фоторепортери хванали двамата да се целуват и мажат един друг с крем против слънце. "Джордж замина за пристанището в Сидни с някои от новите му приятели. Той нае лодка и взе момчетата на разходка, за да разгледат заливите. Беше в страхотно настроение", заяви източник пред изданието, пише БГНЕС.

Певецът не за първи път е хващан в крачка. Преди години той беше засечен в обществена тоалетна в Лас Вегас, докато си разменяше орални ласки с друг мъж. Самият Джордж Майкъл споделя, че тежката му карма идва от чичо му, който починал в деня на раждането му - 25 юни 1963 г. "Майка ми имала брат, когото много обичала. Той се самоубил в деня, когато аз съм се родил. Бил чувствителен, талантлив, хомосексуален. Аз съм неговото превъплъщение, защото той се е преродил в мен", твърди поп звездата.