Откриват еротичен бутик за жени в Рим
Откриват еротичен бутик за жени в Рим / netinfo
Еротичен бутик за жени отваря врати в Рим на 3 май. Негова собственичка е Орнела Чикети, която в миналото беше импресарио на едни от най-известните представители на италианския и на чуждия шоубизнес.

Магазинът ще се казва Misty Beethoven и ще бъде изцяло посветен на чувството за еротика и прелъстителност на жените, съобщи www.prontosofia.com.

„След като се занимавах години наред с капризите на мъжете, сега искам да се посветя на прищевките на дамите“, каза Чикети пред италианските медии.

Бутикът се намира на Via degli Zingari, в историческия център на Рим.

Според собственичката му той е плод на прецизно проучване на вкусовете на дамите и на техните любими стилове, материи и атмосфери.

В магазина ще се продават ушити на ръка в шивашки ателиета бюстиета, бельо тип ретро, дантелени кюлоти в стил кан-кан.

Тук обаче ще има и еротични бижута на дизайнера Том Диксън, парфюм за тяло и ухания за въздуха, порцеланови предмети, декорирани със снимки на секс-символи от 50-те години на миналия век.

„В продължение на 15 години съм водила в Италия поп-звездите, любими на мъжкото съсловие. Днес съм на 40 години и имам нужда да се чувствам жена“, аргументира идеята си за магазина Орнела Чикети.