Откриха брояч на сексуално задоволените двойки
Откриха брояч на сексуално задоволените двойки / netinfo

Уникално съоръжение ще брои сексуално задоволените у нас. Едно от лицата на инициативата, фолк-певицата Камелия, лично стартира броенето на сексуално задоволените двойки.

Първото по рода си съоръжение – брояч на сексуално задоволените, е инсталирано в сърцето на София, на ъгъла между улиците „Граф Игнатиев” и „Патриарх Евтимий”.

До края на годината броячът ще отчита посещенията на обновения сайт www.erekcia.com със закачливия надпис „0001...чукнаха тук”, а цифрите ще бъдат подменяни на специално събитие на всеки две седмици от атрактивни дами. Една от тях ще бъде избрана за „Мис Ерекция” и обявена през месец декември.

Броячът е част от кампанията на Българската асоциация по сексуална медицина „Пламък за секс”, която е насочена към сексуалните проблеми на двойките. Според данни от социологическо проучване всеки пети българин има еректилни затруднения. Фолкпевицата Камелия обясни, че българинът се слави като най-секси мъж по света и с тази инициатива ще са затвърди имиджа му на грижовен любовник.

Чуйте какъв съвет даде на българските мъже Камелия и защо, въпреки че е сексуално задоволена, използва помощни средства.