Откачен романтик тормози Ума Търман
Откачен романтик тормози Ума Търман / netinfo

Родителите на холивудската актриса Ума Търман свидетелстваха пред съд в Ню Йорк срещу мъж, отправял заплахи към дъщеря им. Срещу 37-годишния Джак Джордън са повдигнати обвинения за тормоз на семейство Търман с електронна поща и разходки с часове около дома на актрисата в Манхатън, съобщава БиБиСи.

В началото на съдебния процес адвокатът на Джордан – Джордж Вомволакис защитил клиента си, като обяснил, че той просто е романтик.

Обвиняемият твърди, че познава Ума Търман от предишен живот и заплашил да се самоубие, ако не се срещне с нея. Майката на актрисата потвърди, че Джордан се е обаждал в дома й в Удсток и че за две години е изпратил на съпруга й Робърт Търман 19 писма. „Той каза, че с моята дъщеря се познават от предишен живот и тяхната съдба е да бъдат заедно,“, разказала майката пред съда. Според нея обвиняемият се нуждае от лекарска помощ.

Джордан, разбира се, отхвърлил повдигнатите обвинения и се аргументирал със смекчаващи вината обстоятелства. Ако бъде признат за виновен, го заплашва една година зад решетките.

Очаква се тази седмица показания пред съда да даде и Ума Търман, позната ни от култови филми като Kill Bill и Pulp Fiction.

 Четете повече в zar.bg