Освен по червения килим за наградите Оскар, знаменитостите имаха възможност да разходят тоалети и на партитата след церемонията за престижните киноотличия
Освен по червения килим за наградите Оскар, знаменитостите имаха възможност да разходят тоалети и на партитата след церемонията за престижните киноотличия / Gulliver/Getty Images
Освен по червения килим за наградите Оскар, знаменитостите имаха възможност да разходят тоалети и на партитата след церемонията за престижните киноотличия.

Най-бляскавият червен килим: Какво облякоха звездите на наградите Оскар (СНИМКИ)
 
И както на самото наградно шоу, така и на последвалите го празненства, звездите демонстрираха както изисканост и стил, така и очебийна липса на вкус, пише в. "Дейли експрес".

Безвкусица, изискан стил и екстравагантност: Партито на Vanity Fair (СНИМКИ)

Цветът на наградите Оскар 2019: Дори Джейсън Момоа е в розово (СНИМКИ)
 
Едно от водещите партита след Оскарите, организирано от сп. "Vanity Fair", по традиция събра куп звезди. Според наблюдателите "сензационна" външност и избор на тоалет е демонстрирала 49-годишната актриса Рене Зелуегър. Звездата от "Дневникът на Бриджит Джоунс" беше заложила за празненството на черна прилепнала по тялото рокля с правоъгълно деколте, обемни ръкави и цепка на бедрото.

Голи рокли и пищни деколтета: Красавиците на партитата след наградите Оскар (СНИМКИ)

Рене Зелуегър
Рене Зелуегър Gulliver/Getty Images


Глен Клоуз блесна на червения килим в 20-килограмова рокля с 4 милиона мъниста (СНИМКА)

Лесли Ман показа великолепна визия в кремава рокля без презрамки и ръкави, гарнирана с "водопад" от пера в същия тон.

Лесли Ман
​​​​​​​Лесли Ман Gulliver/Getty Images

В обгърнала тялото ѝ червена рокля с една презрамка, впечатляващ сексапил според наблюдателите излъчва 46-годишната Трейси Елис Рос.

Трейси Елис Рос
Трейси Елис Рос Gulliver/Getty Images

Зашеметяваща в "полуголата" си сребриста рокля е и манекенката Рейвън Лин.

Рейвън Лин
Рейвън Лин Gulliver/Getty Images

На другия полюс модните спецове поставят актрисата София Вергара, която се появи на партито на сп. Vanity Fair с черна рокля, изобилстваща от пухкави детайли. Макар да разкрива щедро гърдите на колумбийската звезда, тоалетът е по-скоро натруфен, отбелязват критиците.

София Вергара
София Вергара Gulliver/Getty Images

"Събиращ очите", но не в положителния смисъл, е и изборът на 60-годишната комедийна звезда и певица Меган Мълали, заложила на златист тоалет с леопардова щампа.

Меган Мълали
Меган Мълали Gulliver/Getty Images

Сред гостите на партито на сп. Vanity Fair е Сара Мърдок, внучката на магната Рупърт Мърдок. Изборът ѝ накара модните наблюдатели да използват думата "бозав".

Сара Мърдок
Сара Мърдок Gulliver/Getty Images

Празненството на фондацията на Елтън Джон събра куп модели. Сред най-добре облечените модните наблюдатели откроиха Лаис Рибейро с ефирна рокля в прасковен цвят, и Шанина Шейк с прилепнала по тялото и разкриваща бедрото черна рокля с виненочервена апликация.

Лаис Рибейро и Шанина Шейк
Лаис Рибейро и Шанина Шейк Gulliver/Getty Images

На черна сатенена рокля се беше спряла и бразилската красавица Изабели Фонтана.

Исабели Фонтана
Исабели Фонтана Gulliver/Getty Images

И тук не липсваше красавица с "полугола" сребриста рокля в лицето на 27-годишната Джасмин Сандърс.

Джасмин Сандърс
Джасмин Сандърс Gulliver/Getty Images

Сред най-зле облечените знаменитости на партито на фондацията на Елтън Джон модните наблюдатели откроиха "бледолилавото прегрешение" на Леона Луис, заложила на рокля и грим в този цвят.

Леона Луис
Леона Луис Gulliver/Getty Images

Критичният поглед на модните специалисти не подмина и Румър Уилис, избрала натруфена зелена рокля с висока яка, дантела и копчета в червено и златисто, съчетана с черни обувки на платформи.

Румър Уилис
Румър Уилис Gulliver/Getty Images

Недоумение породи и изборът на манекенката Лидия Хърст - искрящо худи, съчетано с блестяща сребриста пола.

Лидия Хърст
Лидия Хърст Gulliver/Getty Images

В сребристо беше издържана и роклята на актрисата Тори Бърч, която обаче според наблюдателите е била твърде неофициална за нощта на Оскарите.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА