Още една Златка влезе в Къщата на VIP Brother
Още една Златка влезе в Къщата на VIP Brother / Нова тв

В сряда вечер Съквартирантите на VIP Brother 2013 направиха поредния труден избор в своите Номинации. В поставената от BIG Brother задача отборът на Лияна се оказа победител и така тя се превърна в Глава на Къщата за тази седмица, а олимпийската шампионка Станка Златева се озова автоматично на Номинации. С развитието на вечерта освен нея, номинирани се оказаха Мира Радева, Пламен Медаров, Мишо Шамара и Ирина Флорин.

Кулминацията на вчерашното лайв издание на VIP Brother 2013 беше влизането на още една известна плеймейтка – Златка Райкова. Тя ще има възможността да се опознае с VIP Съквартирантите, но това ще бъде само една прелюдия към участието й в новия сезон на BIG Brother All Stars.

След като през изминалата седмица по вина на Пламен Съквартирантите се оказаха със седмичен бюджет от 64 лв., днес BIG Brother ще им предостави втори шанс под формата на „кредит“. Всеки Съквартирант ще трябва да напише свое „мотивационно писмо”, с което да получи одобрение и финансиране от кредиторска фирма.

Тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ Златка Димитрова ще отвори душата си, споделяйки един от най-тежките моменти в живота си в отворено писмо. Преди няколко дни тя претърпя загубата на изключително близък човек – своя баща. Негативните коментари, които плъзнаха из българските медии, дълбоко наскърбиха Златка и днес тя ще реши да се обърне към зрителите, изразявайки мъката от загубата и отношенията с баща си.