Актрисата Марго Роби се е омъжила за британския кинодеец Том Акърли на тайна церемония в родната й Австралия, съобщи Контактмюзик.

Тайните сватби - новата мода сред холивудските звезди

Според редица публикации, на които се позовава сайтът, венчавката се е състояла в Байрън Бей в неделя. Звездата от "Отряд самоубийци" е била отведена до олтара от майка си Сари Кеслър, тъй като не поддържа контакт с баща си Дъг Роби. Сестрата на Марго Роби, Аня, е била почетна шаферка. На церемонията в тесен кръг са присъствали и братята на актрисата, Лаклън и Камерън.

Публикациите за сватбата все още не са коментирани от представител на 26-годишната актриса. Марго Роби обаче е била забелязана при пристигането си в родната си страна миналата седмица да носи тениска с надпис "Кажи "да" в Австралия".

This guy 😍

Снимка, публикувана от @margotrobbie на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Братът на младоженеца, Джеймс, на свой ред е публикувал снимки от популярно местно заведение, където се смята, че се е състоял сватбеният прием.

Марго Роби, която поделя времето си между Лондон, където живее, и Лос Анджелис, има връзка с Том Акърли от 2013 г. Двойката се запозна на снимачната площадка на филма "Френска сюита".

Топ 6 на най-сексапилните австралийски красавици (СНИМКИ/ВИДЕО)

През изминалите години романът на Роби и Акърли породи не е един слух. През лятото на 2015 г. влюбените бяха забелязани с еднакви златни халки и медиите побързаха да заключат, че те са се венчали тайно. По-рано през 2016 г. плъзна мълвата, че Марго Роби и Том Акърли са се сгодили. През август актрисата обаче заяви, че е твърде заета, за да мисли за сериозните стъпки във връзката си. Ако съобщенията, че Роби и Акърли са минали под венчило се потвърдят, това ще е първи брак и за двамата.

Десет звездни двойки, които се ожениха тайно

Междувременно днес австралийската актриса допълнително подхрани спекулациите, след като публикува в сайта Instagram снимка на новия си пръстен. Кадърът е фокусиран върху него, докато на заден план, макар и размит, се вижда как Марго Роби и Том Акърли си разменят целувка.

Снимка, публикувана от @margotrobbie на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Фотографията не е придружена от никакви обяснения. Бижуто с диамант обаче повече прилича на годежен пръстен, отколкото на брачна халка, което не допринася за изясняване на загадката.

Източник: БТА