Още една двойка ще напусне “Един за друг” 5 тази вечер
Нова елиминация ще разтърси Вилата на любовта в епизода на „Един за друг“ тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Това ще е една от най-поляризиращите церемонии в сезон, която ще изостри отношенията между двойките. Драматична контузия и сериозен конфликт също ще бележат днешния епизод на „Един за друг“.

Новото предизвикателство пред влюбените ще тества колко могат да носят мъжете и как оценяват силите им жените. След вчерашната игра Ивайло и Христина от Костинброд са последни във временното класиране. Това означава, че ако не завършат първи в днешната игра, те ще са една от двете номинирани двойки. В дъното на класацията са още София и Тихомир от Харманли и правистите Елизабет и Йордан.

Втората отпаднала двойка ще гостува в подкаста “Един без друг”, където пред водещата Денислава Велкова ще разкажат интересни факти около участието си в “Един за друг” и ще разкрият каква е причината да напуснат любовното риалити. Епизодът ще е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след телевизионното излъчване.

Един за друг

Гледайте вълнуващия епизод на “Един за друг” тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.