Още две звезди напускат Къщата на VIP Brother 2013
Още две звезди напускат Къщата на VIP Brother 2013 / Нова тв

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ ще се проведе полуфиналът на VIP Brother 2013. Двама Съквартиранти ще напуснат шоуто на крачка от победата, а само един от Номинираните ще намери място сред петимата претенденти за големия финал на 16-ти ноември.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат спортният коментатор Крум Савов, напусналата шоуто в понеделник Ирина Флорин, Любо Ганев и Джуджи, позната на зрителите от „На Кафе“. Към тях ще се присъединят репортерката от „На Кафе“ Зейнеб, Мис България2009 Антония Петрова и водещата от Нова ТВ Никол Станкулова.

След поредица Номинации „очи в очи“, в които Съквартирантите изрекоха множество истини в лицето на останалите участници, тази вечер те ще трябва да проявят искреност за пореден път. Номинираните Ваня Червенкова, Лияна и Стойко Сакалиев ще бъдат провокирани в ефир, но не от хората, с които съжителстват, а директно от гостите в студиото.

Тази вечер BIG Brother ще постави задача на всички Съквартиранти, в която те трябва да вложат цялото си вдъхновение и творчески потенциал. Финалистите ще се борят за подкрепата на зрителите, мотивирайки своите причини за оставане в Къщата чрез есе на тема „Защо заслужавам да бъда звездата на България?”.