Осем часа Станция Нова. Много бе!
Осем часа Станция Нова. Много бе! / netinfo
Осем часа "Станция Нова". Много бе!
22108
Осем часа "Станция Нова". Много бе!
  • Осем часа "Станция Нова". Много бе!

Ако досега сте си мислили, че най-дългото предаване в телевизионния ефир го прави Димитър Цонев и се казва "В неделя с..." сте били съвсем прави. Но този факт ще бъде верен само до събота, когато в ефира на Нова телевизия ще стартира "Станция Нова" с основното участие на Иван и Андрей. Продуцираното от тях предаване ще започва в 10:00 часа сутринта, а финалът ще е в 18:00 часа. Това прави общо шест часа ефирно време, всяка събота от 3 октомври.
 
Иван и Андрей обаче добре ги разбират тези работи и са се съобразили да разделят дългото си предаване на няколко части. Така зрителите няма да се отчайват, а ще могат да си избират коя точно част им е най-интересна и коя биха искали да гледат.
 
Своето запазено място в "Станция Нова" има и едно от най-популярните лица на Дарик Диана Найденова, чието предаване "Челюсти" отскоро се излъчва не само по радиото, а и по Нова телевизия.
 
В осемчасовото предаване на Нова е планирано да има шест минипредавания. В 10:00 започва "Рулетка" с Люба Кулезич, Диана Найденова и Надя Чолакова. Макар първите 30 минути да са общи, след тях всяка една от трите дами ще си има свой половин час.
 
Люба Кулезич: Какво ме привлече в "Станция Нова"? Всъщност възможността за едно нова пътуване. Освен това да бъде победен челният опит на Митко Цонев наистина е страхотно предизвикателство. Аз смятам, че можем да се справим с това.
 
Диана Найденова: Моята работа е да се заяждам с политиците. Това ми е много по вкуса и се надявам да се хареса и на вас.
 
Надя Чолакова: Надявам се да се забавляваме. За мен това е ново предизвикателство. Мисля, че тръгвам на нещо като сафари с много весела компания.
 
Във веселата компания са и двете жени на Иван и Андрей - Вихра и Даниела. Тяхната част от предаването се казва "Отчаяните съпруги", стартира в 12:00 часа и ще е с продължителност два часа.
 
Вихра: Мисля, че една от най-любопитните ни рубрики ще е тази, в която ще търсим половинка на популярна личност. Първата ни гостенка ще е Златка Райкова.

След т.нар "женски минути" идват тези, посветени на най-любопитните събития от седмицата, случили се обаче в ефира на Нова телевизия. Водещ на "Какво ново" от 14:00 до 14:45 ще е Нана, позната от "Сблъсък".
 
Нана: Единственото нещо, което за мен е много важно, е, че отново ще имам свободата да си правя каквото си искам, за което благодаря на Иван и Андрей.
 
Минутите от 14:45 до 15:30 Иван и Андрей са решили да поверят на Дони. Той пък от своя страна е решил да си вземe асистент - в ролята ще е актьорът Александър Дойнов. Какво ще представлява "Донитайм"?
 
Дони: Тъй като всички останали части на предаването ще бъдат много хубави, ние решихме нашата част да е най-лошата. Това ще бъде едно много лошо шоу, може би най-лошото, което може да се поднесе. Затова и най-вероятно ще бъде гледано.
 
Сашо Дойнов: Освен това нашата гледна точка ще бъде, ако мога така да я нарека, „проклета" гледна точка. Тоест няма да ги галим с перо, а каквото трябва ще си критикуваме. 
 
Дони: Много добре го каза. Ето толкова скучно ще бъде по принцип в предаването ни.
 
За хумора, сатирата и забавата в "Станция Нова" ще отговарят и още трима души. Боби Турбото, човекът популярен просто като Гъмов и Среброто от Братя Мангасариян. Шоуто им се казва "Какво става" и ще започва в 15:30. Веднага след него, като за край на предаването, идва ред на познатия "Сблъсък" с Иван и Андрей.
 
"Станция Нова" започва тази събота, от 10:00 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Осем часа "Станция Нова" Много бе
netinfo