Колоритната култура на ориенталския свят завладя „Забраненото шоу на Рачков“

Любимият водещ Димитър Рачков отведе зрителите на NOVA на разточително и пищно пътешествие из разнообразната култура на ориенталския свят. „Ориент Рачков Експрес“ потегли точно в 20 часа и превърна неделната вечер в истинска приказка от „Хиляда и една нощ“. Ориенталска музика, звездни гости, вкусни ястия и изкусителни танци превзеха сцената на предаването.

Шоуто на Рачков

Българската актриса, станала една от известните звезди в турски сериали – Юлия Порязова, бе специален гост на Рачков. „Когато ме поканиха да се включа в първия турски сериал бях под 18, а баща ми беше против да ме пусне. Успях да го убедя, че това е моята мечта и всичко се нареди. Много съм щастлива, че този шанс ми бе даден. Вече съм участвала в 5 сериала, а екранен партньор ми е бил и звездата Къванч Татлату“, разказа тя в студиото, а след това стана свидетел и на дебюта на Рачков в турски сериал на живо в предаването.

Рачков надбяга най-добрата спринтьорка на България

Шоуто на Рачков

На сцената се появи и Пилето от първия сезон на „Маскираният певец“, а под атрактивния костюм се оказа певецът Милко Калайджиев, който след това се включи и в Лудата стая. Изпълнителят успя да поздрави от сцената и сина си, който днес има рожден ден.

Музикалните изненади бяха поднесени не само от Рафи и бенд „Найс Ту Митю“, но и от невероятните Есил Дюран и ДесиСлава.

Шоуто на Рачков

Есил Дюран успя дори да сготви на Рачков любимото си вегетарианско ястие от Близкия изток под зоркия поглед на Шеф Манчев. Точно преди тя да се развихри на сцената, зрителите на NOVA видяха и първия опит на водещия да направи дюнер сам. С напътствията на Аладин Харфан, той се справи успешно, докато гостът разкриваше тайните на любимото ястие.

Шоуто на Рачков

За първи път в „Лудата стая“ влязоха почти всички звездни гости. В най-забавното предизвикателство се впуснаха шампионката по ориенталски танци Боряна Димитрова, актрисите Юлия Порязова и Албена Михова, певецът Милко Калайджиев, сценаристът на предаването Влади Априлов, Рачков, Рафи и двама от прекрасните танцьори от балет Funky Monkeys.

Шоуто на Рачков

Кой ще се включи в „Рачкотеката“ следващата седмица? Ще спази ли обещанието си Рачков зрителите да видят луди танци на сцената? Кои ще бъдат специалните гости на дансинга освен Тони Стораро и Deep Zone Project? – разберете следващата неделя в „Забраненото шоу на Рачков“ от 20:00 часа по NOVA.

Есенният телевизионен сезон на NOVA – по-богат и разнообразен от всякога

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков“ във Vbox7 и в NOVA PLAY.