Едва ли има човек с профил, в която и да е от социалните платформи, който се вълнува от здравословно хранене и да не е попадал на Оливера Дарко.
За тези от вас, за които Оливера е непознато име и лице, нека я представим. Тя е полубългарка и полусръбкиня. Говори с лек акцент на български, веган е и е луда по котките, пише каналът 21vaprosa във vbox7.

Освен това, Оливера е и един от нашумелите влогъри и инфлуенсъри, които споделят едно наистина интересно и информативно съдържание в Instagram и YouTube.

На фона на всичко това, красавицата има амбиции и за актьорска кариера. Участвала е в редица кастинги във филми с някои от най-големите звезди на нашето време. Българските зрители могат да я гледат и във финалните епизоди на сериала „Пътят на честта“, където си партнира с Деян Донков и Койна Русева, а ролята ѝ пасва като ръкавица.

Оливера описва себе си като уверен и позитивен човек, който обожава да пътува и да среща нови хора. Тя отвори вратите на дома си за Vbox7, за отговори на няколко любопитни въпроса и за да я опознаем по-добре. За страстта към влоговете, здравословното хранене и любовта в живота ѝ – гледайте разговорът на Оливера с Vbox7.