Очарователни снимки на принц Джордж за третия му рожден ден
Очарователни снимки на принц Джордж за третия му рожден ден / Guliver/Getty Images

Четири нови очарователни снимки на принц Джордж бяха публикувани от Кенсингтънския дворец във връзка с третия рожден ден на кралската особа, пише в. "Дейли мирър".

Тригодишният Джордж нарича кралица Елизабет Ган-Ган (СНИМКИ)

На фотографиите, пуснати в Instagram и Twitter, малкият принц е особено чаровен. На тях малчуганът е изобразен на въжена люлка, в компанията на домашния любимец Лупо и в други кадри в имението на херцозите на Кеймбридж в Норфолк.

Родителите на принц Джордж благодариха на хилядите свои сънародници, които им честитиха рождения ден на детето им. Те ще организират подобаващо парти на престолонаследника, в компанията на неговата сестричка, принцеса Шарлот.

Принц Джордж с широка усмивка до прабаба Елизабет Втора (СНИМКИ)

На него ще присъстват членове на семейството и много приятели. Сред поканените са сестрата на Катрин, Пипа, която се сгоди неотдавна, както и новите приятелчета на принц Джордж от детската ясла "Уесткеър Монтесори", в която е настанен.

Принц Джордж тръгна на детска ясла (СНИМКИ)

Вестникът припомня някои от любимите неща на малчугана. Той е обсебен от играчки самолети и хеликоптери, но няма нищо против да броди из коридорите на двореца Кенсингтън, яхнал своя пластмасов трактор.

Разкриха на какво е фен принц Джордж

Шортите са любимото облекло на малкия принц, като той не се разделя с късите панталонки дори и през зимата. Фешън пробив той осъществи при посещението на президентското семейство Обама в Кенсингтънския дворец.

Малкият принц Джордж посрещна семейство Обама по пижама (СНИМКИ)

Тогава малчуганът се появи през нощта пред президентската двойка по бяла хавлия, веднага след като беше изкъпан преди лягане.

Принц Джордж проговорил доста рано за възрастта си. Той нарича Ган-Ган прабаба си Елизабет Втора, а любимите му животни са вомбатите.

Източник: БТА