В музикалния свят често се случва певиците неволно да облекат нещо, което друга вече е носила, да направят песен, която звучи като някоя друга и т.н. Случайни грешки са възможни, но феновете обикновено приемат тези неща, като акт на копиране и присвояване работата на тяхната любима звезда.

Така преди дни се проведоха Американските музикални награди, на които пламенната латино дива Джей Ло представи новите си парчета на сцената. Песните Pa' Ti и Lonely, които са дуетни с Малума, се радват на сериозен успех, а за първи път бяха представени на живо именно на престижната церемония.
 

Фенове обаче забелязаха, че облеклото и дори прическата на Джей Ло, както и осветяването, и танците на стола поразително много напомнят на Бионсе и нейното сценично представяне на песента Drunk In Love по време на наградите "Грами". Вижте в канала "Stars News" във vbox7.

Дженифър Лопес направи много секси изпълнение заедно с Малума, но малко след шоуто им в социалните мрежи веднага започнаха да посочват приликите с изпълнението на Бионсе от наградите "Грами" от 2014 г., където тя бе на сцената заедно с Джей Зи.
 

Лопес е облечена с прилепнал по тялото черен костюм, подобно на Бионсе, когато представяше песента Drunk In Love през 2014. Двете жени са и с подобни прически, имитиращи мокър ефект, а знойните танци на Джей Ло, включващи интересното осветление, допълнително напомнят на представянето на Бионсе, която включваше същия номер и на турнето си.

Все пак някои фенове смятат, че става дума за случайност, а други го приемат като комплимент към Queen Bее, както почитателите на Бионсе я наричат. От CNN са се обърнали към представители на двете жени за коментар, но на този етап няма официална позиция.

Тези, които защитават Джей Ло обаче припомнят, че Бионсе не е "светица" и доста пъти в кариерата си е била обвинявана, че е копирала от други артисти, без да дава кредит или да е споменавала откъде е дошло нейното вдъхновение.