Обрат: Заподозряха съпругата на Тайгър Уудс в семейно насилие
Обрат: Заподозряха съпругата на Тайгър Уудс в семейно насилие / cнимка: Reuters

Санитарите, които са оказали помощ на Тайгър Уудс след пътния инцидент, който той претърпя през ноември, са отказали на жена му да се качи с него в линейката, тъй като са смятали, че има случай на семейно насилие. Впоследствие това се е оказало неоснователно съмнение. Това сочат документи на полицията, които бяха разпространени в местната преса.

В телевизионни изявление през февруари Тайгър Уудс заяви: „Елин не ме удряла никога! Нито онази вечер, нито когато и да е било. Не е имало никога семейно насилие в нашия брак. Никога". На 27 ноември в 2.25 ч. Тайгър Уудс се блъска в противопожарен кран, а след това и в съседско дърво до къщата им, припомня БГНЕС. Той е приет за кратко в болница заради охлузвания по лицето.

Според доклада на полицията, щом чула колата на мъжа си да се блъска г-жа Уудс изскочила от къщата и се втурнала към колата, за да му помогне. Тя счупила задното стъкло на кадилака със стик за голф, за да извади отвътре мъжа си. В момента когато пристигнали полицаите те го намерили в безсъзнание и без обувки. Един от агентите попитал жена му дали е пил. Тя отговорила, че не, но по-рано е взел болкоуспокояващо "Vicodin". Върнала се в къщата, за да покаже флакона и след като отново излязла санитарите й забранили да се качи в линейката.