Новият „Хари Потър разтреперва
Новият „Хари Потър разтреперва / снимка: sxc.hu

Даниел Радклиф смята, че новата част на „Хари Потър” ще „накара някои хора да се разтреперят”. Наскоро 21-годишният актьор, който засне последните два епизода от световноизвестната поредица, призна, че сцената, в която неговият герой е повален и пребит от Волдемор, ще бъде много трудна за някои почитатели.

„Волдемор прави каквото си пожелае с Хари и точно това прави филма ефектен - детето на Потър пребива до смърт баща си", заяви пред репортери британската знаменитост, пише БГНЕС. „Злобата и отчаяните опити на Хари да убие 17-годишното момче, в което се е вселил лошият магьосник определено ще накарат някои хора да се разтреперят", допълни Радклиф.

В същото време Даниел се изсмя на слуховете, че има нова приятелка и подчерта, че е самотен и в момента „преследва момичета”. „Бях обвързан в продължение на три години. Сега съм самотен и преследвам момичетата”, заяви Радклиф.

Звездата от „Хари Потър” преди време се раздели с дългогодишната си приятелка Лора О'Туул и наскоро редица издания обявиха, че новата му приятелка е Оливия Юнакъл - 19-годишната дъщеря на продуцента Дейвид Хейман. Актьорът обаче отрече слуховете и заяви, че в момента дори не може да си намери нова приятелка, с която да излезе.