Нови облаци над главата на Тайгър Уудс
Нови облаци над главата на Тайгър Уудс / снимка: БГНЕС

Американската порноактриса Джослин Джеймс твърди, че два пъти е забременявала от най-богатия спортист на планетата, голфърът Тайгър Уудс. Според думите й обачее, той и не подозира за това.

В телевизионно интервю, публикувано в сп. "Инсайд", тя разкри подробности за своята тригодишна авантюра със спортиста, който публично призна, че е изневерявал на съпругата си, бившия шведски модел Елин Нордегрен.

Според Джослин двете й бременности съвпаднали с бременностите на съпругата Елин, която обаче износи и роди децата на Уудс, пише БГНЕС. Първият път, когато "прихванала", разказа Джослин, докато се подготвяла да каже на любовника си, претърпяла спонтанен аборт. За втората бременност пък сама взела решение изобщо да не му казва. В този момент тя била водена от благородната подбуда да не съсипва семейството му. Тогава просто сама решила да направи аборт.

Междувременно американският състезател по голф ще направи публично изявление в петък. Той ще говори за първи път след разкритията в пресата за неговите сексуални забежки. Уудс ще говори в седалището на американския голф клуб PGA Tour в Понте Ведра Бийч, Флорида. Той ще коментира пред "малка група приятели, колеги и близки сътрудници", миналото си, бъдещето си и ще се извини за своето поведение