Нови лагери в Къщата малко преди финала
Нови лагери в Къщата малко преди финала / screenshot/vbox7

В дейли епизода на VIP Brother тази вечер видяхме тоталното прегрупиране на лагерите само няколко дни преди финала на шоуто.

Освен Деси, която е повече от категорична, че Миглена е нейният фаворит за спечелване на шоуто, Вальо Михов също все по-често започна да предпочита компанията на Меги, но това не остана незабелязано от Ирина.

Вярна на максимата "който не е с мен е против мен", Ирина успя да се скара дори с най-спокойния човек в Къщата, а скандалът беше замаскиран зад забраната за тютюнопушене на масата.

За разлика от Деси и Вальо, Рени по всякакъв начин се опитва да се хареса на Ирина и бавно се превръща в новия й най-близък човек в шоуто.

Съквартирантите отговарят на въпроси за четвърти клас

Във втория етап от седмична мисия "Аз обичам България", отборите на "Интектуалци" и "Поп-фолк" трябваше да отговарят на въпроси от учебниците за четвърти клас.

Един срещу друг в тежки двубои се изправиха Рени и Надя, Миглена и Ирина, Емануела и Христо, Борислав и Ути, както и Деси и Лили, а след оспорвана битка, отборът на "Интелектуалците" прибра още една победа.

В мисията се родиха и куп нови бисери - на въпроса "кой е написал текста на българския химн" Борислав даде отговор "Доспевски, имайки предвид именития руски писател, а Емануела така и не отговори на въпроса "какво празнуваме на 22 септември".

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg