/ Gettyimages
Холивудската актриса Алисия Викандер, която наследи от Анджелина Джоли емблематичната роля на Лара Крофт, бе в центъра на вниманието по време на европейската премиера на „Tomb Raider: Първа мисия“.

Коя е младата Лара Крофт в „Tomb Raider: Първа мисия“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Алисия Викандер
Gettyimages

Чаровната брюнетка бе избрала стилна рокля с флорални мотиви, съчетана със семпли бижута, грим и прическа. Носителката на Оскар е известна с изчистения си стил и афинитета си към феерични материи. Този път обаче заложи на по-смела рокля, с която заслужи похвалите на модните спецове.

Вижте най-впечатляващите визии на Алисия Викандер

Алисия Викандер
Gettyimages

Новата Лара Крофт е родена на 3 октомври 1988 г. в Гьотеборг. В телевизията дебютира през 2002 г., а популярността и идва с ролята на Жосан в сапунената опера „Andra Avenyn“. През 2009 г. получава първата си главна роля в киното в шведския филм „Till det som är vackert“ и печели „Златен бръмбар за най-добра актриса“, както и наградите за изгряваща звезда на кинофестивалите в Берлин и Стокхолм.

Алисия Викандер
Gettyimages

През 2016 г. печели "Оскар" за най-добра актриса в поддържаща роля. От 2014 г. има връзка с актьора Майкъл Фасбендър. Двамата сключват брак на 14 октомври 2017 г.

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър – поредна тайна холивудска сватба?

Алисия Викандер
Gettyimages


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук