Нова Генерация подгряват Depeche Mode
Нова Генерация подгряват Depeche Mode / netinfo
Нова Генерация ще подгряват концерта на Depeche Mode в София на 21 юни на стадион "Локомотив". Това потвърдиха официално организаторите от София Мюзик Ентърпрайсиз (СМЕ).

Групата, която ще излезе в оригиналния си състав, ще се качи на сцената час преди хедлайнерите Depeche Mode, т.е. в 20.00 ч. Нова Генерация ще изпълни осем парчета, сред които хитовете си “Само Двама”, “Арлина”, “Човекът Змия”.

Преди две седмици беше обявено, че специално за концерта е подготвен кавър на песента на Depeche Mode "Precious". Феновете ще могат да чуят и една от новите песни на бандата.

В часовете между 16:00 и 20:00 ч. за доброто настроение на стадиона ще се грижи DJ Фейс. С цел да се улесни влизането на стадиона на 21 юни организаторите призовават всички фенове да се придвижат към него по-рано като обещават да отворят вратите му още в 16.00 ч.

Около стадион “Локомотив” ще бъде обособена специална зона, където ще са разположени щандове на Туборг и Кока Кола, както и различни точки за продажба на храни. От всички сектори, съответстващи на различните цени на билетите за концерта, ще бъдат обособени специални изходи, така че всеки от публиката ще има възможността свободно да излиза във външната зона и да се връща в съответния сектор.