София Ден и нощ
София Ден и нощ / NOVA
Приятелите от „София – Ден и Нощ“ приемат у дома си нов съквартирант, влюбеният Коко разкрива неприятна тайна, а Марио е готов на отмъщение

Нови приключения очакват приятелите от квартирата на Боби тази седмица, от понеделник до петък, в 22.00 ч., по NOVA, а любовта този път сякаш е на тяхна страна, но само ако имат търпението да си я заслужат.

Коко е на път да се влюби в новата си тръпка Йоана. Той силно желае нещата между тях двамата да потръгнат и да се развият, но момичето има тайна, която ще го сломи. Ще намери ли сили да се бори за връзката?

Отношенията между Симона и Асен продължават да бъдат непредсказуеми и нестабилни. Няколко недоразумения ще пренаредят ситуацията, но дали е за добро?

Изненадите обаче тепърва предстоят с появата на неочакван съквартирант, който иска да започне живота си отначало. Кой и защо ще се нанесе в квартирата, от какво бяга и ще успеят ли Боби и Ася да помогнат?

Марио подготвя отмъщение. След преживяното унижение и номера на Стефи и Митко, той чака с нетърпение часа на отплатата. Докъде е готов да стигне? Ще сработи ли пъкленият му план и какви ще са последствията?

Гледайте „София - Ден и Нощ" - от понеделник до петък, в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-любопитните моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.