Николина Чакардъкова пя така, както никога до сега не я беше чувал. Дори и самата тя себе си. Народната певица бе сериозно предизвикана в последното издание на шоуто "С Рачков всичко е възможно", изправяйки се пред „Побъркания микрофон“.

"Никога не сме събирали в студиото толкова много музиканти, затова е направо грехота да не направим тази рубрика. Нашият микрофон е малко своенравен, но всичко е за купона", покани Рачков певицата.

Водещата на „Игри на волята“ стана медсестра (ВИДЕО)

"Хората си мислят, че народните певици не могат да правят такива неща. Аз 22 години не съм излизала от моите релси. И си казах, че може да съм последна на хорото, но ще дам всичко от себе си, за да го изиграя до края. Ще ме върнете 30 години назад", впусна се Чакардъкова в предизвикателствата на шоуто.

Тя бе предизвикана да изпее песента, без което не минава нито една сватба - "Яж куме, пий".

Николина Чакардъкова
С Рачков всичко е възможно

Още в първия куплет на изпълнението, микрофонът "изигра" народната певица, трансформирайки гласа й в мъжки. Единствено по лицето на Чакардъкова се усети изненада, но тя бързо се окопити и продължи да пее. Не минаха и няколко акорда и Николина Чакърдъкова зазвуча като Уди кълвача. И така до края на песента, микрофонът въртеше номера и трансформираше прекрасния глас на обичаната народна певица, предизвиквайки бурен смях в публиката.

Част от участниците не пропуснаха да извият и традиционното хоро на сцената. Сред гостите бяха още Коцето, Алекс Раева, Коцето Калки, Софи Маринова и естествено Геро и Боби Турбото.

"На твоята сватба не ме извика да ти пея, ама нищо", разкритикува Николина Чакардъкова Димитър Рачков, само за да научи, че той още не е минавал под венчилото.
 

Рачков
NOVA

"Аз до сега не съм имал сватба", отговори смутено водещият и обясни, че не се е женил, защото искал колата, пералнята и мирковълновата и всичко останало да са си на негово име. В крайна сметка двамата се договориха, че ако се зажени, Димитър Рачков ще я покани да пее, но безплатно. На което Чакардъкова възкликна - за теб всичко ще бъде фрий (бел.ред. безплатно от англ.).

В момента Димитър Рачков е щастливо обвързан с изкусителната блондинка Анита Димитрова.
 
 


Никол Станкулова и Ралица Паскалева се впускат в забавно приключение в „С Рачков всичко е възможно“

Рачков и Анита са двойка от две години, а съвсем скоро заедно празнуваха и 16-тия рожден ден на сина на актьора Митко.

 

За сега не се чува нищо за планове за брак с 23-годишната плеймейтка.

Но знае ли човек дали скоро няма да зазвучи Менделсон, а след това и Николина Чакардъкова.